Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
274 g
SAB
Doka
ISBN
9789175575339
Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning (häftad)

Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-09-21
239
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur känns det att drabbas av en utmattning?
Irenes liv tog en tvär vändning när hon gick in i väggen. Hon slutade jobba, tappade det sociala umgänget och miste orken att ta hand om sitt barn. Resan tillbaka till ett normalt liv var både lång och fylld av känslor. Nu delar hon med sig av de tankar som dök upp under återhämtningen.

Ursäkta röran jag bygger om är ett stöd och en vän för den som är utmattad. Tack vare bloggformen är den lätt att ta till sig även för den som är hjärntrött. Fylld av personliga reflektioner kring hur utmattningssyndrom påverkar vardagslivet erbjuder boken stor igenkänning och trygghet. Den belyser samtidigt hur utmattning är något som kan drabba alla, oavsett bakgrund.

Irene Rösberg är civilekonomen som dansade in i väggen. Genom 106 inlägg tar hon läsaren på en resa genom utmattningen, och sträcker ut en stöttande hand. Boken är skriven för dem som själva är drabbade eller har en närstående som är utmattad.

Irene Rösberg föddes 1986 i Solna, men växte upp utanför Nynäshamn där hon bor idag. Hon jobbade som marknadschef när hon drabbades av utmattningssyndrom. Efter det bytte hon fokus och nu ägnar hon sin tid åt att sprida kunskap om stressrelaterad ohälsa genom både föreläsningar och andra event. Mer information finns på www.rösberg.se. Ursäkta röran jag bygger om är Irenes debutbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning
 2. +
 3. Haja börsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Haja börsen av Andra Farhad, Frida Söderlund (kartonnage).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel vägledning och bra tips!
  Boktanten, 20 januari 2022

  "Ursäkta röran, jag bygger om" är en lättläst bok som kan hjälpa både den som drabbas och dess anhöriga.

  Jag har inte drabbats av utmattning utan har en form av hjärntrötthet efter en cykelkrasch, men det är väldigt hög igenkänning på vissa bitar. T.ex. den där fredagsångesten över att ha familjen hemma hela helgen när jag bara vill vara själv. Eller känslan av att vara oduglig, att vara till besvär när man inte klarar av att hjälpa till med enkla hushållssysslor. När hjärnan vill me... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner