Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bornserien (del 2)
Utgivningsdatum
2022-09-21
Förlag
Hoi Publishing AB
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
410 g
SAB
Hc
ISBN
9789175575476

Trots allt

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-09-21
169
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Skuggan av Rai Born ligger fortfarande tung över småstaden Born. Livet tar en vändning för Rais dotter Linn när hennes man lämnar henne eftersom hon dricker för mycket. För att få honom att stanna sätter hon en plan i verket. Det går inte alls som hon tänkt sig, och hon är inte säker på om det är en välsignelse eller förbannelse.

Begravningsentreprenören Martin vägrar att se vad som håller på att hända i hans äktenskap. I stället låtsas han att allt är bra. Tills den dagen det inte längre går. Kommer han kunna resa sig igen och leva det liv han längtat efter? Kan han laga det som Rai hade sönder?

Mandy ska äntligen lämna staden. Men planerna omkullkastas när hennes dysfunktionella mamma sticker. Ingen vet om hon tänker dyka upp igen. Utbildningen Mandy sökt går i stöpet och sedan slutar David att höra av sig. Mitt i stormen börjar små fraser att formas inom henne. Ett låtskrivande spirar och hon hittar en väg att nå David. Vad skulle hända om han vill ha tillbaka henne? Tänk om hon bara vill ha det hon inte kan få.

Trots allt är en charmig feelgood om att hitta lösningar att gå vidare i livet och den fristående fortsättningen på Fortfarande här.

Åsa Hofverberg föddes 1971 och bor i Partille med man och tre barn. Hon är utbildad fritidspedagog och teolog. Sedan 2005 är hon egenföretagare och jobbar bland annat med barn- och ungdomsverksamhet inom Svenska kyrkan. Åsa har tidigare skrivit flera barnböcker. Fortfarande här, som utkom 2021, är hennes första roman för vuxna läsare.

Turerna är många i författaren och teologen Åsa Hofverbergs roman Trots allt, uppföljare till debuten Fortfarande här, om en grupp kristna vänner som gör sitt bästa för att behålla, eller kanske omvärdera, sin gudstro och samtidigt handskas med de problem som dyker upp i vår förvirrande samtid.
BTJ-häftet nr 16, 2022. Lektör Elisabeth Brännström
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trots allt
 2. +
 3. Fortfarande här

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fortfarande här av Åsa Hofverberg (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trots allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. indragande fristående fortsättning
  Marias bokhylla, 18 december 2023

  3,5/5

  Tre personer från samma stad, mer eller mindre sammanknutna av den avlidne Rai Born. Här följer vi Mandy som äntligen tar studenten och ska få lämna staden Born bakom sig. Eller? Martin verkar snarare få lägga äktenskapet bakom sig och har ingen aning om hur han ska relatera till det. Och Linn måste också relatera till ett uppbrott, och att ta itu med sig själv på en nivå hon inte alls hade önskat.

  Trots allt är den fristående fortsättningen på Fortfarande här och det ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Hofverberg