Sommaren utanför (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Stenson
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789175575629

Sommaren utanför Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-09-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den unga violinisten Annie är ensam hemma i lägenheten i Göteborg. Hon är fast besluten att inte låta sommaren försvinna i väntan på Jonas som har åkt på forskningsresa till Svalbard.
Så en dag ?nns den plötsligt där, annonsen hon hoppats ska dyka upp - Göteborgs Symfoniker söker en ny violinist. Med drömjobbet i sikte åker Annie till familjens gård i Västergötland för att öva inför provspelningen. Men efter en magisk midsommarnatt och ett intensivt spelande växer den molande värken i axeln som länge plågat henne. Samtidigt ligger någonting i luften på släktgården, och det långa avståndet mellan henne och Jonas tär på den annars lyckliga relationen. Grundvalarna skakar i tillvaron och utan musiken är Annie vilsen - vem är hon om hon inte längre kan spela?

Sommaren utanför är en finstämd samtidsroman om att finna sin plats i livet och en kärlek till musiken så stor att den närapå krossar sig själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petra Rhodin

  • När ljungen blommar

    Petra Rhodin

    Året är 1878. Brevbäraren Mandus Karlsson bor ensam i sin stuga på den vackra men karga Koljön i Bohuslän. Livet går sin gilla gång, med fiske i vattnen kring ön och postrunda mellan gårdarna inne på land två gånger i veckan. Så en dag kommer ett ...