Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (428.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Smittans år (del 2)
Inläsare
Pascal Wibe
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789175576008
Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång (ljudbok)

Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den mystiska smitta som förvandlar människor till blodtörstiga odjur har alltjämt världen i sitt våld. Samtidigt har Fristaden, platsen som skulle vara mänsklighetens sista hopp och utpost, visat sig vara en lögn. Efter upproret har nya sanningar uppdagats innanför murarna och frågorna har blivit allt fler för de överlevande vännerna som stod bakom revolten. Vad är det egentligen som ligger bakom smittans spridning? Och vad tjänar de hemliga registren över platser i landet utanför till? För att få svar måste de ge sig av från Fristaden. Men ju längre de tar sig, desto mer börjar de tvivla på sina handlingar. Är den boll de själva satt i rullning ett lika stort hot mot människans överlevnad och existens som den skräckinjagande världen där ute är?
Mörkt land är en dystopisk berättelse som utspelas i en värld och tid som ligger nära vår egen. Boken är andra delen i serien Smittans år och tar vid där första delen, Mörk stad, slutade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av J S Axell

  • Mörk stad : en dystopi om mänsklighetens undergång

    J S Axell

    Världen ligger i ruiner. En smitta som förvandlar människor till blodtörstiga odjur har slagit civilisationen i spillror. I Sverige har militära styrkor lyckats isolera och upprätta en karantänzon som kallas Fristaden på ön Södermalm i centrala St...