Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Irene Rösberg
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
ISBN
9789175576022

Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur känns det att drabbas av en utmattning? Irenes liv tog en tvär vändning när hon gick in i väggen. Hon slutade jobba, tappade det sociala umgänget och miste orken att ta hand om sitt barn. Resan tillbaka till ett normalt liv var både lång och fylld av känslor. Nu delar hon med sig av de tankar som dök upp under återhämtningen.

Ursäkta röran jag bygger om är ett stöd och en vän för den som är utmattad. Tack vare bloggformen är den lätt att ta till sig även för den som är hjärntrött. Fylld av personliga reflektioner kring hur utmattningssyndrom påverkar vardagslivet erbjuder boken stor igenkänning och trygghet. Den belyser samtidigt hur utmattning är något som kan drabba alla, oavsett bakgrund.

Irene Rösberg är civilekonomen som dansade in i väggen. Genom 106 inlägg tar hon läsaren på en resa genom utmattningen, och sträcker ut en stöttande hand. Boken är skriven för dem som själva är drabbade eller har en närstående som är utmattad.

Irene Rösberg föddes 1986 i Solna, men växte upp utanför Nynäshamn där hon bor idag. Hon jobbade som marknadschef när hon drabbades av utmattningssyndrom. Efter det bytte hon fokus och nu ägnar hon sin tid åt att sprida kunskap om stressrelaterad ohälsa genom både föreläsningar och andra event. Mer information finns på www.rösberg.se. Ursäkta röran jag bygger om är Irenes debutbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt
  Isabella, 3 december 2023

  Så himla bra, så tacksam för boken som gav stöd, ensamheten blev mindre och den gav insikt i alla symtom man känner och upplever.

 2. Viktig bok
  veronicas_bok_bak_liv, 9 december 2022

  En bok skriven utifrån författarinnans egna erfarenheter kring utmattningssyndrom, som läsare får jag ta del av Irenes vardag kring utmattning, acceptans och återhämtning.

  Det här är en så viktig bok. En bok som borde läsas av alla, inte bara den drabbade utan även anhöriga, arbetsgivare och de som arbetar inom vården, denna vänder sig till alla. Otroligt viktig att sprida kunskap kring detta. Irene skriver öppet, ärligt och personligt om sina upplevelser och erfarenheter, det är ra... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner