Den glömda kartan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mysterierna i Sörbodane (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2022-03-21
Förlag
Lilla Hoi
ISBN
9789175576312
Den glömda kartan (e-bok)

Den glömda kartan E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-03-21

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Har en hundra år gammal karta koppling till de mystiska saker som händer i Sörbodane den här sommaren? Av en slump hittar Emma och Carl-Fredrik kartan som pojken Albin ritade för länge sedan. Men varför gjorde han det? Hade han någon aning om vilket hemskt öde som väntade honom?
Ute i skogen har det dragit igång ett bygge där Albins gamla hem stod, torpet Benhagen som brann ner. Konstigt nog verkar ingen veta vad som är i görningen. Snart börjar de två vännerna undra om det är en ren tillfällighet att de okända männen gräver just där. Och vem är kvinnan i den svarta bilen? Hon tycks mycket väl veta vilka Emma och Carl-Fredrik är och det är tydligt att hon inte gillar dem, inte det minsta.
Den glömda kartan är den andra, fristående delen i serien om Mysterierna i Sörbodane som började med Dagboken i ödehuset.

Annika Billberg är född 1975 i Östersund, växte upp i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon arbetar som egenföretagare och rådgivare inom kommunikation. Inspiration tillMysterierna i Sörbodane har hon tagit från sina egna somrar som hon tillbringade i den lilla byn i Dalsland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Billberg