Herrefolket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (215.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Purebred (del 2)
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2020-01-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789175576374
Herrefolket (ljudbok)

Herrefolket Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-01-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Purebred är en berättelse om vänskap och mod. Det är också en berättelse om fördomar, rasism, hat och kärlek, om att vara annorlunda och om att växa som människa. Främst är det en berättelse om Dora, flickan som föddes med fel färger i en värld där alla ska likna varandra, och hennes roll i kriget som nalkas.
Kartor över Purebreds Europa finns att se på Lisa Hågensens hemsida: www.lisahagensen.se.

En gammal rörelse har krälat upp till ytan och gör sig redo för krig.
Är du redo?
De tror att hon hålls instängd i sin onkels hus, men dold under en luva vandrar hon genom Bottens mörka gränder och spionerar på livet.

Dora är femton år och ett freak. Alla i den glömda staden Olympo föraktar henne, ingen känner henne. En kväll träffar hon Mira och det förändrar allt. Men vad som börjar med vänskap och kärlek slutar i mord och förräderi. Ensam, misstrodd och förtvivlad kidnappas Dora och förs till en plats där gamla ideal och ondska strävar mot världsherravälde. Dora får veta att hon är en Purebred, och förstår att flykt är hennes enda val. När hennes älskades bror plötsligt dyker upp är det upp till henne att få dem levande från fångenskapen. Frågan är bara om hon kan lita på Ask, en äkta Purebred från The Pure Breed Plant och lojal mot den ondskefulla rörelsen, när han erbjuder henne sin hjälp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Hågensen