Arvet efter Hilda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2022-10-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577258
Arvet efter Hilda (e-bok)

Arvet efter Hilda E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad var det för hemligheter som begravdes i Grangärde för över fyrtio år sedan?
Hilda bodde ensam med sina döttrar i ett hus i skogen. Sommaren 1976 hände någonting som gjorde att alla tre döttrarna lämnade Grangärde ? vissa av dem för gott. Flera decennier senare för Hildas dödsannons samman hennes döttrars barn: Emily, Therese och Moa.
Tillsammans börjar de söka svar om mormoderns förflutna, men ju mer de letar, desto fler frågetecken dyker upp. Varför lämnade Emilys föräldrar Sverige för att aldrig återvända? Vad är det som driver Thereses mamma till självmordsförsöken? De tre kusinerna inser snart att de kanske inte kommer att gilla det de får reda på. Kommer de att ångra att de ens började leta?
Arvet efter Hilda är en spännande familjesaga med mörka hemligheter, men det är också en varm berättelse med äkta feelgood-känsla.

Elin Eldestrand är född och uppvuxen i Grangärde, utanför Ludvika, men bor nu i Stockholm. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska vid högskolan i Gävle. Tidigare har hon bland annat arbetat som tidningsreporter. 2016 debuterade hon med En framtida hemmafrus bekännelser, första delen i en trilogi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arvet efter Hilda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En spännande och välskriven bok
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 1 januari 2023

    Den här boken var väldigt bra och spännande. Med alla familjehemligheter som så småningom klarades upp. Med färgstarka karaktärer och fina vyer Den innehöll allt som jag gillar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eldestrand Elin