RansomTime (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Alex Lindhage och Clara Sjöberg (del 2)
Antal sidor
305
Utgivningsdatum
2023-08-20
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577326

RansomTime E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-08-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Exakt klockan tre frontalkrockar tåget som robotikprofessor Clara Sjöberg sitter på. Vid samma tidpunkt sker en rad allvarliga incidenter runtom i Sverige - ett flyg kraschar, tunnelbanan står still och börsen stannar. Ingen kan förklara varför och det ser ut att bli en svår utredning för säkerhetspolisen Alex Lindhage. Han tar hjälp av Clara som han samarbetat med tidigare. Deras outforskade känslor för varandra växer sig allt starkare, samtidigt som utredningen fortgår och hotbilden eskalerar. På Twitter kommer utpressningskrav från någon som kallar sig TimeLord. Det visar sig snart att personen, eller organisationen, bakom pseudonymen har kontroll över något som påverkar stora delar av samhället. Klockan tickar snabbt mot katastrof, om inte Clara och Alex kan stoppa TimeLord innan nästa attentat.

Lena Karlin har översatt ett hundratal böcker och skrivit flera barnböcker.
Åsa Schwarz är cybersäkerhetsspecialist. Hon har skrivit ett flertal böcker och blivit publicerad i tjugotalet länder. Duon har tidigare utkommit med Dockfabriken, den första fristående delen om Alex Lindhage och Clara Sjöberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av RansomTime. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och spännande
    Gabriel Stein, 2 september 2023

    Det här är en utmärkt uppföljare till parets första bok, Dockfabriken. Boken är spännande och välskriven. Intrigen är komplicerad, men man får det tekniska sammanhang väl förklarade för sig. Jag ser redan fram emot nästa bok från Åsa Schwarz och Lena Karlin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna