När man håller andan : en berättelse om sorg och skuld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2024-01-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577432

När man håller andan : en berättelse om sorg och skuld E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En dag går Karins sambo ut genom dörren. Han återvänder aldrig - en ofattbar olycka tar hans liv. Ensam kvar blir Karin med deras lille son.
Trettio år senare finns skuldkänslorna fortfarande där. Genom samtal med den döde bearbetar hon det som hände. Hon ser tillbaka på den chockartade sorgen, på svärföräldrarnas reaktion och på dem som tyckte att livet måste levas vidare.
Då och nu vävs samman, skulden och sorgen löper som en röd tråd genom alla åren som passerat. Hur säger man förlåt till någon som har dött, och finns det ett slut på sorgen?

Anna-Karin KasksNär man håller andan - En berättelse om sorg och skuldär en stark roman om hur livet plötsligt kan vända. Anna-Karin förlorade själv sin sambo i unga år och boken är en uppgörelse med den saknad, sorg och skuld som följde.

Anna-Karin Kask föddes i Tierp men bor idag utanför Umeå. Hon arbetar som dramapedagog på Kulturskola, och frilansar bland annat med musik - och berättarföreställningar. År 2019 debuterade hon med bokenHärskartekniker: Sagor för vuxna(2019).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna-Karin Kask