Att leda digital transformation (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2016-05-02
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175578293
Att leda digital transformation (e-bok)

Att leda digital transformation E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-05-02

Styckköp

349

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Digital transformation är ett hett diskussionsämne i allt fler styrelse- och ledningsrum. Förståelsen för digitaliseringens påverkan på bolags konkurrenskraft blir allt större och alltfler vet att de behöver gör något men frågan är hur?

Under tre års tid har författarna Joakim Jansson och Marie Andervin tillsammans med ett 40-tal co-creators från forskning och näringsliv arbetet med frågan. Resultatet har landat i arbetsmetodiken Den Digitala Mognadsmatrisen som syftar till att hjälpa styrelser, vd:ar och ledningar att ta kommandot i sin transformation.

Boken förklarar digital transformation och beskriver i detalj arbetsmetodiken. Den tar utgångspunkt i att framgångsrik digitalisering förutsätter innovation, god förändringsledning och digital mognad. Du lotsas genom förändringsprocessens tre faser, ges de verktyg som krävs för att leda en framgångsrik transformation och får rekommendationer på vad som bör göras och när.

Teori varvas med exempel från traditionella framgångsrika nordiska bolag. Utöver detta ges även tillgång till en digital kunskapsbank med inspirerande case, övningar och ett mognadstest där du tar reda på hur digitalt moget företaget är och får anpassade rekommendationer.

Kort och gott ? det du behöver för att ditt företag ska vara minst lika framgångsrikt i morgon som det är i dag.

?Vi är mitt uppe i nästa industriella revolution, som digitaliseringen påskyndar. Företag som är vinnare ena dagen riskerar hamna hopplöst på efterkälken nästa dag. Att leda digital transformation ger styrelser och ledningar viktiga insikter i hur företag gör för att lyckas ställa om.? ? Robin Teigland, professor Handelshögskolan och inbiten surfare.

?Det krävs inte bara teknik för att vara konkurrenskraftig i en digital ekonomi. Det krävs även ledarskap, inte chefskap, som utmanar människor och får dem att omvärdera regler och gränser för morgondagens företagande. För att uppnå detta behöver ledare rätt verktyg och vägledning. Denna bok är en ypperlig början!? ? Brian Solis, ledande digital analytiker, antropolog och författare till X: The Experience When Business Meets Design
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »