Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2016-01-27
Förlag
Hoi Förlag AB
Medarbetare
Pettersson, Cecilia (form)
Dimensioner
215 x 139 x 90 mm
Vikt
267 g
SAB
Bv,Do
ISBN
9789175578637

Den digitala drogen : konsten att hantera din teknik

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-01-27
64
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vill du spendera mindre tid med din mobil och skapa mer tid att engagera och njuta av ditt verkliga liv?

Utgångspunkten för denna bok är inte att skärmtittandet är något dåligt. Det är att vi ska kunna njuta av vår elektronik och använda den utan att förlora våra liv. Denna bok handlar om hur vi kan leva livet fullt ut och låta tekniken vara en frisk del av det i stället för en ohälsosam.
Detta är den fösta boken av sitt slag, med ett förord av den världsledande experten inom området internetberoende, psykologen Kimberly Young. Boken hjälper dig att identifiera det digitala beroendet och förser dig med konkreta verktyg. Boken innehåller en introduktion kring internet- och mobilmissbruk, vetenskapliga studier, och berättar vad som händer med oss när vi överanvänder vår teknologi.
Boken är avsedd för en bred publik: föräldrar, socialarbetare, lärare, elever, terapeuter och läkare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den digitala drogen : konsten att hantera din teknik
 2. +
 3. Doppelgänger : en färd genom spegelvärlden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Doppelgänger : en färd genom spegelvärlden av Naomi Klein (inbunden).

Köp båda 2 för 286 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den digitala drogen : konsten att hantera din teknik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd & viktig!
  ARA, 21 januari 2017

  Mycket läsvärd och ett viktigt bidrag till diskussioner i skolan, vid familjens matbord, i föräldragrupper, i mor-& farföräldragrupper, i media. Hur tar vi bäst hand om varandra IRL och i cyberspace? Hur kan vi hjälpas åt att få balans, att finnas på riktigt vs att finnas virtuellt? Vilka behov tillfredsställs via dataspelen? Vilka av de behoven kan lika väl tillfredsställas IRL? Om den här boken hjälper 1 familj eller 300 familjer att hitta en ny balans i sina relationer är den värd varje krona. Jag vet att den redan hjälpt många!

 2. Otroligt viktig bok
  Anders, 19 januari 2017

  Den här boken är otroligt viktig, då den tar upp ett ämne som är i långt eftersatt.
  Den varvas med många bra historier och tips på hur man kan hantera socialmedia bättre, och framförallt bli uppmärksam på problemen med att ständigt vara uppkopplad.

  Jag rekommenderar den här boken till både föräldrar, lärare och andra vuxna som behöver en bra utgångspunkt om varför socialmedia inte bara är bra både för dem och för deras barn, elever osv. och vad det gör med oss som människor att... Läs hela recensionen

 3. Otroligt dåligt skriven bok
  Rickard Magnusson, 19 september 2016

  Klickade hem denna bok för två veckor sedan, läste ut den för några dagar sedan. Först och främst måste jag påpeka hur otroligt dåligt skriven denna bok är. Författaren tar upp ett problem och lösningar som min tolvårige son själv skulle kunna rada upp. Otroligt enkel problembeskrivning med lösningar som känns som ett dåligt försök till att vara politisk korrekt. Men ett smart sätt att gå tillväga om man är ute efter att tjäna pengar. Speciellt när boken var så tunn att solen kunde lysa igeno... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner