Omgiven av idioter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2014-06-04
Upplaga
1
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175578781
Omgiven av idioter (e-bok)

Omgiven av idioter E-bok

hur man förstår dem som inte går att förstå

(23 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-04

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig förstå vad du säger ? hur tydlig du än är. Visst är det ett mysterium?

Välkommen till en rad uppfriskande aha-upplevelser ? möjligen även en eller annan åh nej-upplevelse ? och med lite flyt är det inte du som är idioten. Efter att ha läst den här boken kommer du att förstå vad din omgivning egentligen vill säga dig. Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning, hälsar Thomas Erikson.

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Via den vetenskapliga bakgrunden, genom vardagens möten, ger den ett konkret hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikations stilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen ? dålig kommunikation. Och den ger dig som läsare svaret på frågan: vad gör jag åt det? Efter att ha läst boken kommer ingenting att se ut som förr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Omgiven av idioter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Omgiven av Idioter - Underhållande
  Anita, 21 januari 2019

  Thomas Erikssons "Omgiven av Idioter" är bade underhållande och lärorik bok för att enkelt förstå generaliserade skillnader mellan olika personlighetstyper.
  Absolut värt att läsa! Även om ingen beskrivning i världen kan beskriva kompexiteten hos en individ, ger boken en lättfattat bild att alla verkligen inte är lika...

 2. Rejäla floskler
  Christer Mattsson, 21 juli 2018

  Det här är så förenklad beskrivning av personlighetstyper så att det intebär klokt. Den som agerar utifrån detta kommer att höra seriösa misstag. Som en humoristisk beskrivning med grova förenklingar funkar den dock.

 3. Äntligen!
  -, 26 april 2018

  Har verkligen hjälpt mig att förstå mig på personer i min nära omgivning. Speciellt då de med mycket rött i sina karaktärer!

 4. Bra
  - (Gråbo), 11 april 2018

  Tycker boken fångar hur olika människor har olika personligheter utifrån färger, igenkänningsfaktor för mig och en del av mina vänner...

Visa alla 4 recensioner