Trasdockorna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2014-06-02
Upplaga
1
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
170 g
SAB
Hc
ISBN
9789175579306

Trasdockorna

(68 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-06-02
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den nyligen pensionerade fängelseprästen Johannes Brobeck flyttar tillfälligt till Skogome på Hisingen i Göteborg för att vikariera på Skogomeanstalten under sommaren. Vid ett samtal ger en intern honom ett papper med två namn samt några initialer. Inget mer. Kort därefter avlider internen under oklara omständigheter.

Vid samma tid inträffar ett bestialiskt mord på en ung flicka mitt i folkvimlet på Liseberg. Allt polisen har att gå på är att hon troligen var illegal invandrare från något land i Sydostasien. Under tiden upptäcker Johannes att det äldre paret som äger gården där han hyr in sig inte är vad de utger sig för att vara. Deras dotter Madeleine verkar ha råkat ut för ett hemskt öde. Och vad var et som fick barnbarnet, den sjuttonåriga Tanja, att så brådstörtat ge sig av hemifrån utan att lämna några spår efter sig?

Medan polisen jagar en internationell liga som sysslar med människohandel engagerar sig Johannes i Tanjas öde - utan att förstå att han utsätter såväl sig själv som sin älskade hund Petrus för livsfara.

Trasdockorna är en roman om den cyniska människohandeln där unga kvinnor på flykt utsätts för grova övergrepp och säljs som sexslavar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trasdockorna
 2. +
 3. Ondskans spår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ondskans spår av Mats Ahlstedt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trasdockorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grym serie
  Therese Larsson, 7 april 2021

  Böckerna är spännande och man kan inte lägga ifrån sig dem. Bra karaktärer, fängslande intriger och även intressant med vardagslivet för karaktärerna. Rekommenderar hela serien

 2. Kanonserie!
  Annika i Varberg, 12 april 2015

  Har läst alla sju böckerna i serien och alla är jättebra, spännande o intressanta ämnen. Gillar när jag känner igen många av platserna där händelserna utspelar sig. Gillar när det finns en bakgrundshandling så jag rekommenderar att läsa böckerna i rätt ordning!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt