Handbok för uppvaknande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2023-03-15
Förlag
Solentro
SAB
Dokb
ISBN
9789175658704
Handbok för uppvaknande (häftad)

Handbok för uppvaknande

Häftad, Svenska, 2023-03-15
219
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Tanken bakom den här boken är att inspirera och hjälpa dig som börjar vakna och förstå att ingenting är riktigt så som vi tidigare har trott att det är. För dig som befinner dig i en relation, där parterna inte är överens om hur vår värld riktigt fungerar, så kommer denna bok att vara en inspirationskälla till ämnen att prata om och möta varandra omkring i stället för att plågas av konflikter och brustna relationer.

Pandeminåren har varit en svår tid för hela världen, inte minst med tanke på de hemska uppbrott som familjer, vänskaper och andra relationer har fått utstå. Det mest värdefulla i den här boken är alla stories från människor som berättar om sitt uppvaknade.

"Tillsammans med denna handboks fantastiska berättelser och vägledning, så kanske just din resa uppfattas som mindre ensam och lång. Det är också viktigt att vi kommer samman, och bildar ett nätverk, då det är vår gemensamma kraft som skapar den förändring vi alla längtar efter." Zarah Öberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för uppvaknande
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »