Fiffel: Spår av utveckling i köttrymden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-10
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175693590

Fiffel: Spår av utveckling i köttrymden E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-05-10
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Rut och Twist är ett medelålders par som gemensamt upplever livet mitt i. Tillsammans sköter de en liten lantgård med många djur. Rut är som ett levande drivhus där tankar och idéer ständigt frodas. Twist har fullt upp i nuet, med nacken böjd och ögon som söker. Nycklar, glasögon, getter. Allt verkar flytta sig på Laduviks gård. Mini är till ovärderlig hjälp med gårdens alla djur och bestyr. Rätt man på rätt plats och mer behöver inte sägas. Båtmotorreparatör Mac och hustrun Pia-Carin tvärs över vägen huserar allsköns prylar, decennier av memoarer och litervis med vänlig hjälpsamhet. Pernilla och Tobbe finns i Laduviks närhet. Tobbe drömmer om hästkrafter, kurvtagningar och bensinångor. Pernilla drömmer om det som är rakt, fyrkantigt och förutsägbart.

Allihop har de egentligen allt man kan önska, utom det kanske viktigaste av allt; förmågan att bara vara. Förhoppningen de alla lever med är att förstå värdet av stunden innan den blir ett minne. Just det är någonting som traktens ICA-handlare har svårast att förstå. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland händelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I andra boken finns minnen av tråkigheter, även det en del av livet. En hel del Fiffel faktiskt. En bok för dig som undrar hur man teambantar och bryggseglar. Hur en harv kan sjunka i en tjärn och vad som behövs i ett äppelmusteri. Och för dig som fått långa brev, både med och utan hjärtan.

"Kära P-C! Är nu igång med läsningen. Alltså du är GRYM!!! Sträck på dig och stolta dig!! Jag njuter och ler. Nu måste Ruts vänner bli fler."

"Har precis läst klart Waller och är en bit inne i Fiffel. Så bra och kul! Jag gillar Rutan skarpt."

"Sista tio rafflande sidorna avnjutes i denna sköna sommarkväll. Jag är helt kär i boken! Fnissar igenkännande, njuter av att läsa kloka och underbart formulerade sanningar om relationer, livet och alltihopa. Fattaru' vad bra du är!"

"När jag läser dina böcker får jag mycket förklarat för mig när det gäller segling och livet kring sporten liksom. Jag tycker om de sidorna, du skriver så bra!"

"Nyss läst smakprovet. Men så duktig du är! Jättekul att läsa och vill ju fortsätta så det blir till att beställa. Fyndigt, intressant och framförallt tänkvärt. Bockar och bugar att du fick till detta."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av P-C Wike