Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2017-07-10
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
380 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789175694863

Podder : spår av sänding i köttrymden

Spr av sndning i kttrymden

Häftad,  Svenska, 2017-07-10
101
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vännerna i Laduvik stretar vidare i vardagen, ständigt med nya grejer i pipeline. Rut och Twist grubblar över medelåldrandets vedermödor men blir upplivade av ett nytillskott på gården. Mini är återigen den som med sansad inställning får det hela att fungera. ICA-Bengt gör som vanligt allt han förmår för att ställa saker tillrätta. Tillsammans med de andra unga pensionärerna runt gården smids värsta planerna. Bengt, Mac, Pia-Carin och Maja ordnar AIM till våren, något ingen riktigt förstår innebörden av men ändå försiktigt anar. Värsta planerna är för övrigt något Tobbe och Pernilla som vanligt har med seglingstävlingar i varje väderstreck och jobb som fyller ut övrig tid. Tillsammans fortsätter de alla att förädla skvaller, information, tips och nyheter. De delar med sig av sitt kunnande och hittar lämplig musik till det.

Allihop har mer eller mindre börjat förstå det viktigaste av allt; förmågan att bara vara. Att lära sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland händelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I sjätte boken ger sig gänget ut i etern där de delar med sig av angelägna ämnen och intressanta frågor. Den som vill kan sprida budskap och bjuda på sig. Bli en podder helt enkelt. En bok för dig som undrar hur armar kan lossna och vad som händer när man blir ungdom. Varför getter inte kan stå på benen och hur ett inkommande mejl kan bli en luciabulle. Och sist men inte minst, vad SBD är och med vilket elände den sprider sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Podder : spår av sänding i köttrymden
  2. +
  3. Fadder : spår av vägledning i köttrymden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fadder : spår av vägledning i köttrymden av P-C Wike (häftad).

Köp båda 2 för 211 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av P-C Wike