Mingel: Spår av gemenskap i köttrymden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-26
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175695297

Mingel: Spår av gemenskap i köttrymden E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-05-26
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Rut och Twist är ett medelålders par som tillsammans driver en liten lantgård. Rut går ständigt i tankar om framtiden medan Twist är en livsnjutare i presens. Tack vare Mini har stort som smått kunnat förverkligas av allt som hittills mest skjutits på framtiden. Paret Pernilla och Tobbe kommer allt närmare gemenskapen i Laduvik, alltså så gott de hinner mellan seglingsäventyr av alla sorter. Och ICA-Bengt börjar så sakteliga förstå vitsen med att sköta sina relationer. Traktens skicklige båtmotorreparatör Mac kan allt och har allt. Men hans hustru Pia-Carin, vad pysslar hon med egentligen på den elektriska skrivmaskinen som går varm där hemma?

Allihop har de egentligen allt man kan önska, utom det kanske viktigaste av allt; förmågan att bara vara. Förhoppningen de alla lever med är att förstå värdet av stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland händelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I tredje boken gäller gemenskap. Det blir lättare, roligare och mer framgångsrikt. Så Mingel av alla sorter. En bok för dig som undrar varför det finns skumtomtar i Australien och hur man bäst startar ett äppelkrig. Vad det är för magiskt med siffran sju och varför vapenskåp bringar både glädje och oreda.

"Du är grym P-C! Humoristiskt, galet, aktuellt, igenkännande, rörande, vackert, lättsamt, viktigt, intressant, generöst, meningsfullt, dynamiskt! Några ord som poppade upp om dina böcker, som du."

"Rut är rolig, finurlig och helt underbar."

"Tack kära författare att jag får dela de här människornas liv, Pernilla, Rut och jag."

"Jag skulle vilja vara lite mer som Rut. Jag gillar hennes funderingar på stora och små livsfrågor vid Icabutikens anslagstavla. Hon verkar så fullständigt stressfri. Skrota på gården med djuren och sina funderingar. Vi borde alla stiga av ekorrhjulet och bli lite mer som Rut!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av P-C Wike