Det övergivna barnhemmet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-01-13
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175774862
Det övergivna barnhemmet (e-bok)

Det övergivna barnhemmet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-13

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Alvins familj hyr ett gammalt barnhem som semesterboende är han den ende som anar varför ingen har hyrt huset på över 20 år.
Vem är flickan som bara Alvins lillasyster kan se? Vad döljer sig i det låsta rummet på vinden? Och vad hände egentligen när barnhemsbarnen bodde här?

Oförklarliga, spöklika saker börjar hända och när ett märkligt fynd hittas i en brunn rullas en dramatisk historia upp som byborna länge försökt glömma.

Alla döljer något de inte kan berätta, men vem vet sanningen? Det står plötsligt klart att allt inte alls är som syskonen tror. Det är mycket värre ...

"I Det övergivna barnhemmet väver författaren Erika Svernström [...] en spännande historia som innehåller både skräck- och thrillerelement [...] Även om författaren använder sig av skräckgenrens klyschor (dörrar som öppnas utan att någon är där, plötsliga klickljud) gör hon det på ett spännande sätt, vilket gör att man lätt dras med och vill fortsätta läsa. Den spöklika stämningen känns övertygande [...] Dialogerna är trovärdiga, och här lyckas man även med att pussla ihop en intressant deckargåta där barnen, som hela tiden undersöker huset och dess förflutna, är huvudkaraktärer. I slutet knys trådarna mycket skickligt ihop och läsarna bjuds på en del överraskningar. Omslaget är stilfullt." Alan Pejkovic, BTJ-häftet nr 3, 2017
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erika Svernström