Ringens gåta (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Släkten (del 6)
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2015-07-13
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
219 g
SAB
Hc
ISBN
9789175791111

Ringens gåta

(43 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2015-07-13
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Äntligen kommer den efterlängtade sjätte delen i romanserien Släkten! Den högt älskade författaren Elisabet Nemert tar nu över stafettpinnen med den fristående delen Ringens gåta.

Sommaren 1220 är den högättade änkan Kristina på väg hem till Bjälbo med sina tvillingar, Helena och Ragnar. När fientliga svärdsmän oväntat dyker upp blir den lilla dottern vittne till hur modern träffas av en pil. Helena flyr, och chocken leder till total minnesförlust. Det ska dröja många år innan hon återser sin familj. Istället växer hon upp i kloster, där omständigheterna får henne att förklä sig till pojke. Som vuxen blir hon därför bekväm med att röra sig både i männens och kvinnornas värld.

Ringens gåta är en gripande berättelse om grymhet och svek, om hungern efter makt, och om heder och lojalitet. Den handlar om hur ett löst sammanhållet rike under den mäktige Birger Jarl blir ett enat land. Ett land vars största kraft är kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ringens gåta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsvärt.

    Det är intressant läsning. Jag har läst alla tidigare böcker i serien släkten och väntar på att det skall fortsätta

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elisabet Nemert