Pensionatet vid världens ände (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Caminon (del 2)
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2016-01-22
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
184 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789175791487

Pensionatet vid världens ände

(148 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-01-22
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
På den tusenåriga pilgrimsleden till Santiago de Compostela finns ett talesätt att den verkliga resan börjar när du har återvänt hem.

Emma lämnar Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv. Hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig.
En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände.

Pensionatet vid världens ände är en fristående uppföljare till Under Vintergatans alla stjärnor. Böckerna ingår i en intelligent och tankeväckande feelgood-trilogi om en ung kvinnas väg mot inre utveckling.

"Stark, fängslande och väldigt bra! Betyg: 5 av 5 "
Jennies Boklista

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pensionatet vid världens ände
 2. +
 3. Änglarna dansar i gryningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Pensionatet vid världens ände. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Offerkofta
  Frida Schröder, 19 februari 2020

  När man läser sig igenom denna bok, växer irrationen i än. Emma bokens huvudfigur lär sig inte av sina misstag, hon är fixerad vid att klara sig själv men vill inte vara ensam (utan kille). Hon ska framstå som en stark kvinna men jag tycker hon har sin offerkofta på sig genom hela boken. Skönt att ha läst ut den men tog 3 veckor och inte för att den var något man ville dra ut på...

 2. Alla borde läsa den!
  agneta hansson, 15 augusti 2017

  Mycket bra! Svårt att släppa den ifrån sig. Boken gav mig en del att tänka på, personerna är fiktiva men händelserna.....de finns ju i verkliga livet. Otroligt vacker beskrining av de olika miljöerna huvudpersonen vistas i.

 3. Pensionatet vid världens ände - lättläst
  Inger Schill, 13 november 2016

  Trevlig, lättläst och lite känslosam. En roman att ta med sig till badstranden, hängmattan eller på
  flygresan.
  Kan tänka mig att följa huvudpersonen i ytterligare en bok.

 4. Full pott
  Pia , 20 september 2016

  Underbar bok,har inte läst första men det gick bra att hoppa in i denna.Skriver lätt och då läser man den väldigt snabbt,och nu väntar jag på fortsättningen tredje delen,får se hur allt går.Spännande

 5. Insikter & lättsam läsning
  Bippsan, 5 augusti 2016

  Jag har inte läst den första boken, hoppade in i storyn via denna. Lättsam läsning som levererar, jag tyckte om den, vill absolut läsa del 3 (som kommer ut hösten 2016). Insikter om psykiskt terapi levereras och de känns äkta.

 6. Fina miljöer!

  En läsning som jag trodde skulle innehålla mer substans än den gjorde. Men boken är bra och ger ändå lite funderingar på den egna vardagen trots att det handlar om kärleksbekymmer rakt igenom. Mycket fina miljöer och Gotland verkar tilldragande även på mig som länge varit "klar" med ön.

 7. Pensionatet v v ä
  Anja Viljanen, 26 februari 2016

  Utspelar sig i en värld helt olik min! Ändå känner jag igen tankar och känslor. Tycker mycket om miljöerna. Det känns som om jag själv går på stränderna med sand mellan tårna. Ser fram mot den tredje boken i serien,kommer inte klara att vänta på pocketupplagan.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson