Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 9)
Antal sidor
424
Utgivningsdatum
2017-02-21
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
241 g
SAB
Hce
ISBN
9789175792187

Offline

(61 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-02-21
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
HANNE WILHELMSEN ÄR TILLBAKA

Hanne Wilhelmsen får högst oväntat besök av sin gamla kollega Billy T. som hon inte haft kontakt med på många år. Just då skakas de omgivande kvarteren av en kraftig explosion. En islamisk samlingslokal har sprängts och tjugotre människor mist livet.

En fundamentalistisk grupp säger sig stå bakom och skräcken hos Oslos invånare ökar för varje vecka som går, utan att polisen kommer närmare gärningsmännen. De verkar helt enkelt inte existera, vare sig i verkligheten eller på nätet.

Hanne Wilhelmsen, som länge levt isolerad, har inlett ett nytt samarbete med norska polisen. Hon ser samband mellan dåtid och nutid och insikterna skrämmer henne.

Men de har bara sett början. Något ännu värre är på väg att hända.

Offline är en intensiv spänningsroman om främlingsfientlighet och extremism, men också om hur svåra upplevelser förändrar tillvaron för alltid.

Intelligent intrig, intressanta människoöden, mästerligt berättat och oavbrutet spännande.
Expressen Söndag

Boken handlar om terroristattentat och handlingen känns otäckt aktuell och griper tag i läsaren. Intrigen är skickligt och sakkunnigt uppbyggd, och visar hur gärningsmännen med ganska enkla metoder kunde flyga under polisens och säkerhetstjänstens radar. Offline är dessbättre en fiktiv berättelse, men det hade lika gärna kunnat vara en verklighetsskildring.
Nerikes Allehanda

En rafflande historia som tar upp aktuella ämnen som främlingsfientlighet och våldsbejakande extremism. Anne Holt berättar snuddande nära den norska verkligheten ... Det är spännande intill sista sidan.
Gefle Dagblad
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Offline
 2. +
 3. I stoft och aska

De som köpt den här boken har ofta också köpt I stoft och aska av Anne Holt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Offline. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Offline
  Strulputte, 5 januari 2018

  Fiktiva händelser, men varför skulle de inte kunna hända? En mycket intressant bok !
  Att följa polisens tröstlösa försök att hitta de skyldiga till de otäcka sprängningarna, handlingar som otäckt griper tag i läsaren, med intressanta människoöden, främlingsfientlighet och extremism.
  Polisen för en kamp mot klockan. Vad kommer att hända den 17 maj, som dessutom är ett 200-års jubileum ? Polisen fasar och i princip tömmer Oslo. Enligt deras sammanfattning då, de olika trådarna är många,... Läs hela recensionen

 2. Nya perspektiv
  Carin Grönlund (Nymö), 13 juli 2017

  Att Hanne Wilhelmsen får nya arbetsuppgifter och en ny kollega sätter lite knorr på berättelsen,och jag gillar verkligen att läsa om relationen mellan henne och den unge polis som sätts till att hjälpa henne. Eftersom Anne Holt aldrig tar lätt på saker och ting i sina böcker så rymmer boken också en mycket tragisk händelse med anknytning till Hannes tidigare liv. Men jag ser fram emot fler böcker om henne och den nye partnern.Själva brottet som föranleder utredningen är naturligtvis egentlige... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anne Holt