Man kan vinka till varandra från balkongerna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Noveller från Novellix (del 38)
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2013-11-27
Upplaga
1
Förlag
Novellix
Medarbetare
Petterson, Johan (form)
Dimensioner
150 x 105 x 5 mm
Vikt
40 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789175890081

Man kan vinka till varandra från balkongerna

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-11-27
65
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Modebloggaren och programledaren Elsa Billgren gör nu skönlitterär debut med sin Novellix-novell Man kan vinka till varandra från balkongerna . Billgren tar oss med till ett blågrönt Italien och en berättelse om vänskap, ung förälskelse och solvarma tomater.I husen som vetter mot vattnet står damer och tittar ut genom de plastspetsprydda fönstren, gårdagens tvätt hänger på luckorna och Sabrina pratar på om sin kille. Han verkar vara en idiot. Hon pausar och fimpar cigaretten med flipflopen på en kullersten. Tittar på mig med sina kattögon och halväkta ögonbryn. Hennes mun blir om möjligt ännu rundare och ögonen ännu kisigare. Hon stannar upp, tar min hand och den är varmare nu. Jag är så glad att du är här Elsa.Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet - allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Man kan vinka till varandra från balkongerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Man kan vinka till varandra från balkongerna!
    Anette, 19 oktober 2015

    Det var titeln som fångade mig: Man kan vinka till varandra från balkongerna. Jag anade omedelbart att det handlade om hotell, sommar och tonårspirr i magen. Och redan på första sidan känner jag lukten av Italien och förväntan i luften från unga Elsa. Men semestern blir inte helt okomplicerad och så där glädjefylld och jag känner med flickorna i berättelsen. Minns hur det kunde vara när allt smått blev jättstort och osäkerheten alltid låg beredd att smyga sig på.

    Elsa Billgren skri... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elsa Billgren