Alla vill bara gå hem (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Noveller från Novellix (del 46)
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2014-05-06
Upplaga
1
Förlag
Novellix
Medarbetare
Bengtsson, Lisa (form)
Dimensioner
145 x 105 x 5 mm
Vikt
46 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789175890234
Alla vill bara gå hem (häftad)

Alla vill bara gå hem

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-05-06
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den populära programledaren och författaren Daniel Sjölin gör en efterlängtad comeback under eget namn med ett fascinerande och sällsamt nutidsreferat som varnar för det stora sammanbrott som väntar mänskligheten. ??Alla vill bara gå hem? är bland det häftigaste jag läst på svenska på länge. Löst kretsande kring en trivial vardagssituation - morgon, mörker, dagislämning - väver han ihop ett ohämmat flöde av hisnande framtidsvisioner, ett kalejdoskop av sinnesintryck, dystopier, tankefragment, naturvetenskapliga rön. Skräcken och sorgen inför alla de miljökatastrofer som väntar det uppväxande släktet däms upp av tomma fraser och arga försvarstal, men brusar ändå fram i en mardrömslik, surrealistisk orgie som får läsaren att tappa andan.? (Jens Liljestrand, Expressen)Nu får det fan vara nog. Nu måste man beta av puckeln med mejl och tänka ut rätt blandning av bedövning och belöning. Nu måste man rädda pandorna och demokratin. Nu messar man de hemlösa. Nu mår man riktigt dåligt. Nu bokar man kurs i att finna nuet. Nu jävlar ska det bli spikmatta och klangresa, nu jojnar man after worken. Nu ringer man maken och ber honom hämta. Nu svarar han. Nu pratar man med honom, nu försöker man prata med honom, och vabba, flyter det?Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet - allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alla vill bara gå hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vad är detta
  Gunilla V, 10 juni 2017

  Märklig bok. Har läst alla 36 sidor utan att få något sammanhang eller uppfattning om vad jag läst.
  Totalt rörig.

 2. Omständlighetens lov
  Kjell Berggren, 14 juli 2016

  Småskrattade ibland (igenkänningsfaktorn) men annars en smula för omständlig, det mesta rinner ut i sanden eller hamnar kanske på hälleberget. Lite besviken blev jag allt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Daniel Sjölin