Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
130
Utgivningsdatum
2002-05-01
Upplaga
01
Förlag
Brombergs bokförlag AB
Illustratör/Fotograf
Kiran Maini Gerhardsson
Illustrationer
ill.
Dimensioner
177 x 110 x 5 mm
Vikt
75 g
SAB
Doe,Dokb
ISBN
9789176088944

Tio tankar om tid

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2002-05-01
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bästsäljaren nu i pocket!

"Fylld av kloka tankar." Göteborgs-Posten

Vi jagar tid, säger vi i vår kultur. Det vi egentligen menar är att vi låter klocktiden jaga oss, och att vi stenhårt inriktar oss på att försöka spara tid, till exempel genom allehanda tekniska finesser.

Men det som du längtar efter har ingenting med klockan att göra. Det är din personliga, din upplevda tid som du vill ha lång. Det är den som du vill få gott om.

Bodil Jönsson resonerar finurligt och genomklokt om ett ämne som angår oss alla. Hon ger oss många praktiska råd och tips om hur vi enkelt kan förändra våra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tio tankar om tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Livsvisdom om tid
    patrucken, 15 november 2014

    Hur vi kan se på vår tid med ett praktiskt perspektiv. Ställtidsbegreppet är min favorit. Egentligen mynnar väl boken ut i en ökad förståelse för varför man med vissa handlingar på hur tid kan rinna bort. Hade man knytit ihop argumentet med neurologisk forskning hade det blivit 5 stjärnor. Men den som läser boken och tar till sig synsättet har vunnit tid. Alla borde läsa detta, respekten för tidsproblematiken skulle då öka.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Jönsson