Slända i bärnsten. Del 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Outlander-böckerna (del 4)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-12-02
Förlag
Storyside
Översättare
Sven Christer Swahn
ISBN
9789176130483
Slända i bärnsten. Del 1 (ljudbok)

Slända i bärnsten. Del 1 Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-02

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det här är den första delen av Slända i bärnsten i Outlander-serien. Claire Randall har behållit hemligheten om sitt livs stora kärlekshistoria under 20 år. Nu återvänder hon till det dimmiga Skottland för att ta reda på vad som hände med Jamie efter att hon lämnat honom där vid den magiska stenringen, 200 år tidigare: Jamie och Claire reser till Paris för att försöka stoppa upprinnelsen till det blodiga slaget i Culloden. Kan Jamie hejda Jakobiterna genom att intrigera vid det franska hovet? Kan Claires nyfikenhet, dådkraft och märkliga bekantskaper bli en belastning för uppdraget eller en hjälp när nöden kräver? En svindlande berättelse om glödande kärlek, politik i en blodig tid av Skottlands historia och om att hitta hem fast man befinner sig 200 år bort...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slända i bärnsten. Del 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårt när uppläsaren byts ut
    - (Västerås), 10 april 2022

    Jag tycker ju verkligen OM boken, men efter tre delar med Hemse som uppläsare blev det här svårt. Jag älskar i normala fall Lejnings läsning men här passar inte rösten in. Tyvärr blir Claire alldeles för underdånig på rösten och Brianna låter som en 12-åring.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon