You had me at hello (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2016-09-22
Förlag
Storyside
Översättare
Lina Erkelius
ISBN
9789176137048

You had me at hello Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-09-22

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mitt i ett gräl under bröllopsplaneringen bestämmer Rachel att det är hög tid att slå upp förlovningen med sambon Rhys. I förvirringen (och tequilaruset) som följer på det spontana beslutet ser framtiden minst sagt suddig ut. Ännu krångligare blir det när Rachel får höra att ungdomskärleken Ben har flyttat till hennes stad. Det är tio år sedan de senast träffades, men när Rachel lyckas planera in ett slumpartat möte med Ben väcks den gamla vänskapen till liv. Och - för Rachel - en hel del annat. Kruxet är att Ben inte verkar se Rachel som något annat än en vän. Dessutom har han skaffat sig en fru, lika sanslöst snygg som han, vilket talar sitt tydliga språk. Bara vara vänner alltså. Inga problem för Rachel. Eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av You had me at hello. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Jussi, 14 augusti 2023

    Jag gillade att lyssna på den för uppläsaren var fantastiskt bra! Det var mycket vändingar i boken men det gjorde den inte så förutsägbart. Det var bara några vändingar som jag gillade mindre. Jag gillade annars hur den var skriven och den var rolig.

  2. Väcker minnen!
    -, 16 januari 2022

    En trevlig historia med en del tvistar längs vägen. Väcker minnen från min egen studenttid och den där hopplösa (?) förälskelsen. Läsvärd!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mhairi McFarlane