Om jag kunde drömma ; Liv och död - Jubileumsutgåva (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (786.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt, Anders Blentare
Utgivningsdatum
2016-05-31
Förlag
Storyside
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789176137833
Om jag kunde drömma ; Liv och död - Jubileumsutgåva (ljudbok)

Om jag kunde drömma ; Liv och död - Jubileumsutgåva Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-05-31

Styckköp

178

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Upplev kärlekssagan Twilight igen - på ett helt nytt sätt ...! TWILIGHT 10 ÅR! Nu kommer jubileumsutgåvan av Twilight på svenska - Om jag kunde drömma/Liv och död. Boken innehåller alltså både Om jag kunde drömma och den omarbetade berättelsen Liv och död där Bella har blivit Beau och Edward har blivit Edythe. Dubbelutgåvan förenar den klassiska kärlekshistorien med Meyers djärva och överraskande omskapande av hela romanen. Boken kommer att överraska och hänföra läsare, som nu får uppleva den ikoniska berättelsen genom ögonen på en mänsklig tonårspojke förälskad i en kvinnlig vampyr. När Beaufort Swan flyttar till den dystra lilla staden Forks och träffar den mystiska Edythe Cullen, förändras hans liv på sätt han aldrig kunnat ana. Edythe är oemotståndlig och djupt gåtfull, med porslinsvit hy, guldfärgade ögon, hypnotisk röst och övernaturliga krafter. Beau anar inte att ju närmare han kommer Edythe, ju farligare blir det för både honom och andra i hans närhet. Och snart är det för sent att ångra sig ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om jag kunde drömma ; Liv och död - Jubileumsutgåva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd!
    -, 27 september 2021

    Tycker den är mindre "cheese" och mer rolig än originalet. Tycker bättre om bao än jag tyckte om bella. Dock saknar jag Edward.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephenie Meyer