Resan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
2015-04-13
Upplaga
1
Förlag
ABC Forlag
Originaltitel
Journey
Dimensioner
245 x 274 x 9 mm
Vikt
497 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176270059
Resan (inbunden)

Resan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-04-13
231
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
En flicka är ensam och har urtrist, men så hittar hon en röd krita, ritar en dörr på väggen i sitt rum och sedan sker det magiska! Plötsligt kan hon ta ett steg in i en fantastisk fantasivärld, där hon själv kan styra sitt eget öde. När hon kommer till en å och behöver en båt är det bara att rita en båt och när hon behöver ta sig upp i luften är det bara att rita en luftballong. Allt hon behöver kan hon ordna med hjälp av sin krita. Och snart tar den alldeles vanliga flickan sig längre och längre in i en ovanlig värld där allt kan hända! Resan är en ordlös berättelse, där varje bild säger mer än tusen ord. Boken har fått strålande recensioner, beskrivits som ett mästerverk av New York Times, tilldelades Caldecott Honor 2014 och är den första i en planerad rese -trilogi. Resan har bara börjat! Aaron Becker, född 1974, debuterar som bilderbokskonstnär med Resan , men han är långt ifrån någon nybörjare. Becker har tidigare arbetat för filmstudier, som Lucasfilm, Disney och Pixar med storfilmer som bland annat Polarexpressen och Bilar . Aaron Becker har rest mycket runt om i hela världen och har bott i Japan och Östafrika, numera bor han tillsammans med sin familj i Massachusetts och reser ofta med fantasins hjälp tillbaka till sina favoritplatser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Resan
  2. +
  3. Pojken och huset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken och huset av Maja Kastelic (inbunden).

Köp båda 2 för 370 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Resan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig. Bra bilder
    Henry Ståhle, 14 december 2015

    Boken innehåller ingen text, bara bilder som talar för sig själv med en tydlig rör tråd som är lätt att förstå. Bilderna är mycket bra, handtecknade i traditionell tusch-akvarellteknik. Men själva berättelsen känns tunn och ganska förutsägbar i nån slags fantasy-stil. Men kanske ändå värd att ta till sig på grund av sin originella utan-ord-form...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Aaron Becker