Jakten på Amos Decker (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 1)
Antal sidor
485
Utgivningsdatum
2015-06-01
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176290330
Jakten på Amos Decker (e-bok)

Jakten på Amos Decker E-bok

(5 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-06-01

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
AMOS DECKER ÄR EN FÖRE DETTA FOTBOLLSSPELARE som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma.

Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan kom han hem sent en kväll och hittade sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Efter en tid på gatan ryckte han upp sig och började ta småjobb som privatdeckare, dock utan att hitta någon mening i tillvaron.

Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen. Samtidigt skakas staden av en fruktansvärd massaker och Deckers gamla poliskolleger ber om hans hjälp. Men utredningen av massakern tar en märklig vändning och plötsligt inser Decker att någon är ute efter honom. Men vem? Och varför?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Baldacci