Jakten på Amos Decker (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 1)
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2016-05-11
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Memory Man
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
236 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789176290347

Jakten på Amos Decker

(73 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-05-11
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Amos Decker är en före detta fotbollsspelare som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma.

Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan kom han hem sent en kväll och hittade sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Efter en tid på gatan ryckte han upp sig och började ta småjobb som privatdeckare, dock utan att hitta någon mening i tillvaron.

Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen...

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jakten på Amos Decker
 2. +
 3. Fallet Walter Dabney

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fallet Walter Dabney av David Baldacci (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jakten på Amos Decker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig Deckare
  lennart nilsson, 8 februari 2017

  Bra spänning första kapitlen sen händer inget bara massa upprepningar hela tiden boken är på över 400 sidor kommit till sidan 200 så jag vet inte vad han tänkte när han skrev den deckaren Innan har jag Läst de oskyldiga, Attentatet , De jagade , Den Skyldige ,som var jättebra Men denna Deckare av David är inte inte bra

 2. Spännande läsning...
  Christina, 27 juli 2016

  David Baldacci skriver lika spännande som vanligt. Amos Decker är en intressant karaktär, som håller hjärnan igång hela tiden man läser boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci