Jakten på Amos Decker (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (401.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 1)
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2015-05-29
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176290378
Jakten på Amos Decker (ljudbok)

Jakten på Amos Decker Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-05-29

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
AMOS DECKER ÄR EN FÖRE DETTA FOTBOLLSSPELARE som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma.

Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan kom han hem sent en kväll och hittade sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Efter en tid på gatan ryckte han upp sig och började ta småjobb som privatdeckare, dock utan att hitta någon mening i tillvaron.

Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen. Samtidigt skakas staden av en fruktansvärd massaker och Deckers gamla poliskolleger ber om hans hjälp. Men utredningen av massakern tar en märklig vändning och plötsligt inser Decker att någon är ute efter honom. Men vem? Och varför?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jakten på Amos Decker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Godkänt
  -, 3 september 2022

  Bra intrig, målande språk och miljöbeskrivningar. Dock så stötigt inläst och konstiga betoningar. Tröttsamt att lyssna på i längden. Saknar Reine Brynolfsson som tolkat serien om Will Robie.

 2. Gick inte att sluta lyssna på!
  Kim M. Kimselius, 27 maj 2018

  Den här boken fångade mig inte direkt som David Baldaccis tidigare böcker har gjort. Den kändes lite rörig i början. Det var så mycket som skulle förklaras och vävas in i handlingen att den inte rörde sig framåt. Men snart hade författaren grepp om mig och då var det som vanligt, att det inte gick att sluta lyssna förrän boken var klar.

  Jag har verkligen fastnat för David Baldaccis böcker, de är speciellt bra att lyssna på vid långkörningar eftersom de är så spännande. Eftersom jag k... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci