Den skyldige (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (384.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2015-12-28
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176291214

Den skyldige Ljudbok

(51 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-12-28

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Will Robie är den amerikanska regeringens skarpaste lönnmördare. Han skickas på uppdrag i politiskt otillgängliga, och framför allt farliga, länder. Tack vare honom når hoten aldrig USA:s gränser.

Hemkommen efter ett uppdrag som skakat den annars så behärskade Robie i grunden, verkar hans färdigheter ha övergett honom. Utan förmågan att avfyra ett vapen är han vilse, i jobbet såväl som i livet.

När hans far åklagas för mord återvänder han till sin hemstad, en stad där ingenting egentligen har förändrats sedan han lämnade den. Han har inte haft kontakt med sin far på tjugo år, men när bevisen alltmer pekar mot att han är skyldig, tvingas Robie reda ut inte bara vad som hänt hans far, utan även konfrontera saker han länge flytt: sitt eget förflutna.

Ytterligare ett mordoffer påträffas och nätet av skyldiga verkar större än han först trott. Snart sätts alla hans färdigheter på prov.

Den skyldige är den fjärde boken om Baldaccis stenhårde, men också sympatiske, hjälte Will Robie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den skyldige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Blir knappast bättre
    Paria van Patiama, 27 april 2024

    Nej, det blir helt enkelt inte bättre än så här! Duon Will & Jessica är bästa karaktärerna någonsin. Alla böcker i sviten är makalöst bra, men här blir det någonting annat, lite mer i en privat sfär och det uppskattar åtminstone jag. Detta är den bästa boken som skrivits i genren, i alla fall de senaste 10-15 åren! Här kan jag inget annat göra än ta fram "Hysén-betyget": 6 av 5 möjliga. Jag använder whiskey-glas, det är min privata betygs-signatur. Men som sagt, inte många böcker kommer upp i... Läs hela recensionen

  2. Inte lika bra som de...
    -, 25 mars 2019

    Inte lika bra som de första

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci