När inget annat återstår (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 1)
Utgivningsdatum
2016-12-02
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
179 x 110 x 18 mm
Vikt
168 g
SAB
Hc
ISBN
9789176291603

När inget annat återstår

(56 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-12-02
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
ÖVER 500 000 SÅLDA BÖCKER SÅLDA I SVERIGE!

Ella Werner är ny profilerare vid Göteborgspolisen. Som första fall får hon ta sig an mordet på en ung man. Ledtrådarna för henne ut till ett ensligt beläget hus på Brännö utanför Göteborg. Där bor den excentriske forskaren Egon Guthlin.

Egon har utvecklat en banbrytande substans som kan rädda miljoner människor från Alzheimers. Testerna är ytterst lovande, men Egon plågas fortfarande av minnet efter ett misslyckat experiment flera år tidigare. Resultatet den gången var skrämmande. När Egon till slut hittar orsaken är den långt värre än han någonsin kunnat ana.

Sent en kväll får Egons brorsdotter Sandra besök av en ung man som påstår sig vara hennes kusin. Han verkar rädd och vädjar till henne om att släppa in honom, men hon vågar inte öppna dörren.

Sandra kan inte släppa tanken på att hennes farbror kan ha haft en för henne okänd son. För att få reda på hur det förhåller sig söker hon upp honom i hans hem. Men det förflutna kastar mörka skuggor över såväl henne som Egon. Vem ljuger och vem talar sanning? Vad är det mer för hemligheter som Egon bär på? Snart inser Sandra att hennes liv är i fara.

När inget annat återstår är en psykologisk thriller om hur girighet och maktbegär kan förvandlas till ren ondska och vilka konsekvenser våra livsval kan få.

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När inget annat återstår
 2. +
 3. Öga för öga, tand för tand

De som köpt den här boken har ofta också köpt Öga för öga, tand för tand av Mats Ahlstedt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av När inget annat återstår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte för mig tyvärr
  Bokhyllaniskuggan, 9 mars 2023

  ❥ DNF: Jag har inte läst något av Mats Ahlstedt tidigare men nu var det dags. Baksidetexten lät ju otroligt spännande och lockande men när jag hade läst en bit tyckte jag inte att själva utförandet levde upp till mina förväntningar. Vi klickade helt enkelt inte. Får se om jag ger någon av hans andra böcker en chans.

 2. Spännande
  Maria, 30 oktober 2019

  I början tyckte jag boken kändes förutsägbar. Men lite mer in i boken startade de mer spännande händelser. Lite konstiga händelser men du vill bara läsa klart den för att se hur de går.

 3. Inte min favorit
  @bettan_bokprataren (Örebro), 9 april 2019

  Den här bokens historia föll mig inte i smaken, dock har den bra karaktärer, men jag fastnar inte för storyn. Den blir ganska platt och rätt förutsägbar trots att ämnet är väldigt intressant och intrigen skulle kunna bli så mycket mer spännande. Nej, den lyfter inte tillräckligt för min smak. Ja, en bladvändare är den med korta och snabba kapitel, så en dag på stranden är den absolut helt Ok.
  Tråkigt att behöva konstatera att denna bok inte tillhör hans bättre.Jag har läst hans tidigare b... Läs hela recensionen

 4. Mycket bra
  Katarina, 13 februari 2019

  Första boken jag läst av Mats Ahlstedt. Jag tyckte den var mycket välskriven och spännande. Ska definitivt läsa fler av hans böcker, spännande..

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt