När inget annat återstår (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-03-09
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176291634

När inget annat återstår Ljudbok

(55 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-03-09

Styckköp

40
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ella Werner är ny profilerare vid Göteborgspolisen. Som första fall får hon ta sig an mordet på en ung man. Ledtrådarna för henne ut till ett ensligt beläget hus på Brännö utanför Göteborg där den excentriske forskaren Egon Guthlin bor.

Egon har utvecklat en banbrytande substans som kan rädda miljoner människor från Alzheimers. Testerna är ytterst lovande, men Egon plågas fortfarande av minnet efter ett misslyckat experiment flera år tidigare. Resultatet den gången var skrämmande. När Egon till slut hittar orsaken är den långt värre än han någonsin kunnat ana.

Sent en kväll får Egons brorsdotter Sandra besök av en ung man som påstår sig vara hennes kusin. Han verkar rädd och vädjar till henne om att släppa in honom, men hon vågar inte öppna dörren.

Sandra kan inte släppa tanken på att hennes farbror kan ha haft en för henne okänd son. För att få reda på hur det förhåller sig söker hon upp honom i hans hem. Men det förflutna kastar mörka skuggor över såväl henne som Egon. Vem ljuger och vem talar sanning? Vad är det mer för hemligheter som Egon bär på? Snart inser Sandra att hennes liv är i fara.

När inget annat återstår är en gastkramande psykologisk thriller om hur girighet och maktbegär kan förvandlas till ren ondska och vilka konsekvenser våra livsval kan få.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När inget annat återstår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 3 maj 2024

    Spännande bok. Ska lyssna på de andra böckerna om Ella.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt