Mordbrännaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (330.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-03-25
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176291948

Mordbrännaren Ljudbok

(72 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-03-25

Styckköp

40

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En våldsam brand utbryter en höstnatt i husvagnar och tält på Singö camping, där en grupp romer bor. Kriminalinspektör Solbritt Andersson, som är utlånad från Stockholm till Norrtälje polisstation, och hennes kollega Lena Karlsson leder utredningen. Förövarna har inte lämnat några spår på platsen, bortsett från att de har sprejmålat en brun triangel på en vägg. Snart står också en gård på norra Singö i lågor. Finns det ett samband mellan mordbränderna?

Parallellt med de komplicerade brandutredningarna fortsätter polisen arbetet med att kartlägga nätverket kring den gäckande spionen och ex-militären Sven Löwengrip. Det förflutna kastar återigen långa skuggor över skärgårdsön.

Mordbrännaren är den andra fristående delen i Singöserien.

Sagt om Singöspionen

"Boken försöker att inte ta fram ett klichéartat våld eller sexistiskt våld mot kvinnor det har de lyckats jättebra med. Det är en snäll, väldigt trygg historia med ganska vanliga människor och jag tycker de lyckats bra med det." - Magnus Utvik, Gomorron Sverige

" ...språket är lättsamt, utan påhängda metaforer och handlingen tar sig fram kantad av igenkännbara vardagssituationer, vilket gör att läsningen blir behaglig och avkopplande. [...] Solbritt Andersson är en uppfriskande bekantskap som det skulle vara roligt att fortsätta att umgås med." - Per Ahlander, VLT
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordbrännaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    -, 15 oktober 2021

    Spännande

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna