Som ett brev på posten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
387
Utgivningsdatum
2016-03-07
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176292433

Som ett brev på posten E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-03-07

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elsa och Thore, 81 år gamla, träffas på en bridgeklubb och blir otroligt förälskade. Ingen av dem hade kunnat ana att de skulle få uppleva kärlek igen så sent i livet. Det känns så härligt, men inte alla ser med blida ögon på deras oväntade förhållande. Hemligheter, girighet och avundsjuka gror i deras respektive familjer. Barn och barnbarn, svärdöttrar och svärsöner, alla verkar ha egna motiv att sätta käppar i hjulet för dem.

När Elsa och Thore bjuder sina familjer på förlovningsfest i skärgården, ställs situationen på sin spets. Och allt precis ALLT som inte får hända händer.

Som ett brev på posten är ett relationsdrama med värme, romantik och massor av svart humor någonstans mellan Lars Norén och Tomten är far till alla barnen. Birgitta Bergins stil är som vanligt rapp, förlösande och högst beroendeframkallande.

Birgitta Bergin har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges stora författare inom modern feelgood. Hennes serie om Anna Holm, Ett oemotståndligt förslag (2014) och En oemotståndlig affär (2015) har sålt runt 50 000 exemplar.

Sagt om Bergins böcker:

"När mannen min kl 04.00 på morgonen utbrister 'God morgon! Vad gör du uppe så här tidigt? Eller har du inte gått och lagt dig än?' så är det Birgitta Bergin jag skyller på..." - Boklysten

"Birgitta Bergin skriver berättelser som är lätta att ta till sig och man kan utan vidare sluka hennes böcker på en enda dag. Jag hade i alla fall svårt att låta bli." - Beas bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som ett brev på posten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 mars 2016

  Jag har läst fyra böcker tidigare av Birgitta Bergin.

  Först läste jag böckerna Tre veckor och Fångad i Marbella, och dom tyckte jag var sådär.

  Sen läste jag böckerna Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär, och dom tyckte jag var riktigt bra.

  Nu har jag läst den här boken, Som ett brev på posten, och den tyckte jag var mycket, mycket bra.

  Jag hade väl i och för sig förväntat mig att boken skulle vara bra, eftersom jag har tyckt om Birgittas t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin