Dödsdömd: Melvin Mars (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
472
Utgivningsdatum
2016-06-16
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176292723

Dödsdömd: Melvin Mars E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-06-16

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den dödsdömde mördaren Melvin Mars räknar ner timmarna till sin avrättning för det våldsamma mordet på sina föräldrar tjugo år tidigare, när han plötsligt beviljas ett oväntat uppskov. En annan man har erkänt brottet.

Amos Decker, nyanställd på FBI, intresserar sig för Mars fall efter att han upptäckt slående likheter med sitt eget liv: Båda männen var duktiga fotbollsspelare med lovande
karriärer som slogs till spillror av liknande incidenter båda männens familjer mördades brutalt. Och i båda fallen erkände en annan man mordet flera år efter dådet. Bekännelsen har potential att göra Melvin Mars till en fri man. Men vem vill befria Mars från fängelset? Och varför nu?
När en medlem i Deckers team försvinner, blir det tydligt att något mycket större och mer olycksbådande än bara en dömd brottslings liv står på spel. Det kommer krävas Deckers fulla potential för att stoppa en oskyldig man från att avrättas för ett brott han inte begått.

Dödsdömd: Melvin Mars är den andra fristående delen i serien om polisen Amos Decker, som inleddes med Jakten på Amos Decker (2015).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödsdömd: Melvin Mars. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spennende bok
    Buster, 23 oktober 2019

    Bøkene av Baldacci er gode krimbøker. Spenningskurven stiger og plotet nøstes ut på en god måte. Karakterene er gode. Dette er den andre boken jeg kjøper i Decker serien. Kommer sikkert til å kjøpe flere.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci