Dödsdömd: Melvin Mars (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 2)
Antal sidor
445
Utgivningsdatum
2017-04-20
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
The Last Mile
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form) / Andersson, Göran (form)
Dimensioner
183 x 125 x 20 mm
Vikt
244 g
SAB
Hce
ISBN
9789176292730

Dödsdömd: Melvin Mars

(51 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-04-20
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den dödsdömde mördaren Melvin Mars räknar ner timmarna till sin avrättning för det våldsamma mordet på sina föräldrar tjugo år tidigare, när han plötsligt beviljas ett oväntat uppskov. En annan man har erkänt brottet.

Amos Decker, nyanställd på FBI, intresserar sig för Mars fall efter att han upptäckt slående likheter med sitt eget liv: Båda männen var duktiga fotbollsspelare med lovande karriärer som slogs till spillror av liknande incidenter - båda männens familjer mördades brutalt. Och i båda fallen erkände en annan man mordet flera år efter dådet. Bekännelsen har potential att göra Melvin Mars till en fri man. Men vem vill befria Mars från fängelset? Och varför nu?

När en medlem i Deckers team försvinner, blir det tydligt att något mycket större och mer olycksbådande än bara en dömd brottslings liv står på spel. Det kommer krävas Deckers fulla potential för att stoppa en oskyldig man från att avrättas för ett brott han inte begått.

Dödsdömd: Melvin Mars är den andra fristående delen i serien om polisen Amos Decker, som inleddes med Jakten på Amos Decker (2015).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödsdömd: Melvin Mars
 2. +
 3. Fallet Walter Dabney

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fallet Walter Dabney av David Baldacci (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dödsdömd: Melvin Mars. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lär känna Amos Decker

  Ju mer man tränger in i de olika personerna, desto svårare blir det att lämna dem. Intrigen är överraskande och oväntad. Begåvat skriven och inget man väntar sig.

 2. Bra läsning
  Agro01, 8 mars 2019

  En spännande bok, där det tog olika vändningar åt alla håll svårt att lista ut vem som låg bakom allt detta. Men i slutet förstod man så slutet blev bra.

 3. Spännande bok full av överraskningar
  ROM, 4 juli 2017

  Boken är spännande och det är svårt att ta en paus från den eftersom man vill veta mer. Slutet är en överraskning också.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av David Baldacci