De bortglömda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (309.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Puller Army Special Agent (del 2)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2016-11-17
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176293386
De bortglömda (ljudbok)

De bortglömda Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-11-17

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Krigshjälten John Puller är den skickligaste utredaren i den amerikanska arméns kriminalpolis, och alla förlitar sig på att han ska lösa de svåraste fallen som nationen ställs inför. Nu får Puller ett nytt fall - och det är personligt.

Pullers faster hittas död i turiststaden Paradise i Florida. Den lokala polisen förklarar hennes död som en tragisk olycka, men precis innan hon dog skickade hon ett brev till Pullers far. I brevet berättar hon att skenet bedrar, och att ett mörker döljer sig under Paradise vackra yta. Puller blir alltmer övertygad om att hennes död inte var en olycka. Han misstänker att stadens palmer och kritvita sandstränder döljer en konspiration så chockerande att vissa är beredda att gå hur långt som helst för att hålla sanningen undangömd.

De bortglömda är den andra fristående delen i David Baldaccis serie om John Puller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De bortglömda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Blir aldrig besviken på David Baldacci
  Kim M. Kimselius, 10 maj 2019

  Det jag tycker om med David Baldaccis böcker är att de är så personliga för huvudpersonerna. Något som gör att författaren griper tag i läsaren. Jag känner för huvudpersonen och de anhöriga, jag vill att det ska gå bra. Även om det verkar olösligt lever jag på hoppet genom hela boken.

  David Baldacci har förmågan att fånga läsaren från första till sista raden. Det är svårt att lägga ifrån sig hans böcker. Men vill bara ha mer och mer och mer. Jag har lyssnat på de flesta av hans böcke... Läs hela recensionen

 2. Ytterliggare en spännande bok
  Stefan W, 8 januari 2019

  Ytterliggare en spännande och bra bok från Baldacci. Man vet vad man får och det kanske är lite tråkigt men samtidigt är det ju det man vill ha.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci