Fallet Walter Dabney (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (373.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2017-07-03
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176294819

Fallet Walter Dabney Ljudbok

(49 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-07-03

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Amos Decker blir vittne till en våldsam konfrontation precis utanför FBI:s huvudkontor i Washington D.C. En man skjuter en kvinna och sedan sig själv, mitt på ljusa dagen. Decker står handfallen bara några meter bort.

Trots Deckers extraordinära observationsförmåga förvirrar mordet både honom och hans team. De kan inte hitta någon koppling mellan mördaren, som visar sig vara en framgångsrik familjefar, och offret, en omtyckt lärare. Det verkar inte heller finnas något motiv. Så får Deckers team order från Harper Brown, en agent vid Defense Intelligence Agency (DIA), att släppa fallet.

De har anledning att tro att mordet är kopplat till större händelser som står i direkt kontakt med nationens säkerhet. Men Decker har aldrig följt reglerna, och han har ett mål att lösa fallet.

Fallet Walter Dabney är Baldaccis tredje bok i serien om FBI:s utredare Amos Decker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Fallet Walter Dabney. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket spännande
  Tjorven13, 11 april 2024

  Bra tvister, även om det numera blir lite uttröttande att höra alla beskrivningar och spekulationer.
  Håller med en annan som skrev om, när han hittar en ledtråd pga. en ny toalett rulle I ett övergivet hus, döljer ett hemligt fack där ett USB minne låg.
  Sjukt otrovärdigt haha. Men jättebra avslut med många olika vändningar och man vet inget förrän sista kapitlet när säcken knyts samman.

 2. Om man följt serien så är dom lite väl lika i...
  -, 11 september 2020

  Om man följt serien så är dom lite väl lika i uppbyggnad innan mysteriumet är löst

 3. En modern Hercule Poirot
  Flisa, 5 januari 2020

  Just spioner kan man ju ha svårt att orka med i längden, men detta är en välskriven underhållning av klassiskt "vem gjorde det -snitt" av god kvalitet, om det är den sortens avkoppling man söker och spioneriet är inte formen, bara färgen

 4. Gick inte att sluta lyssna på!
  Kim M. Kimselius, 14 juni 2018

  Nu har jag lyssnat på den senaste David Baldacciboken som är släppt på Storytel. Väntar ivrigt på fler. Det här var en svår bok, på så sätt att det verkligen inte gick att lista ut vem som var den skyldige. Här får vi åter träffa Amos Decker och Melvin Mars. Ännu en bok som inte gick att sluta lyssna på. Läs boken! Men läs gärna serien från första boken, då får du störst behållning av böckerna.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av David Baldacci