Skrik tyst så inte grannarna hör (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2017-10-05
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
120 x 140 x 5 mm
Vikt
35 g
SAB
Hc
ISBN
9789176294888
Skrik tyst så inte grannarna hör (mp3-skiva)

Skrik tyst så inte grannarna hör

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2017-10-05
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Allt kommer att ordna sig. Roger är omtänksam och uppvaktande och har vigt sitt liv åt att hjälpa afrikanska kvinnor ur fattigdom. Han ser på Ellinor med en blick som säger att han vill ha henne, att hon är hans. Du kanske ska flytta med till Afrika? Rogers erbjudande blir lösningen på den ekonomiska knipa Ellinor har hamnat i. Hon lämnar frisörsalongen och Stockholm och flyttar med till Zambia.

Efter ett liv i fattigdom i Lusakas slumområden får änkan Loveness ett liknande erbjudande. Siame är välklädd, snäll mot barnen och har en tjänstebostad hos svenska ambassadens biståndsråd. En riktig bostad. Med en dörr som går att låsa. Allt kommer att ordna sig.

Skrik tyst så inte grannarna hör är en gripande roman om mäns våld mot kvinnor, om orättvisor, systerskap - och häxeri. Efter flera år som biståndschef i södra Afrika är Karin Alfredsson äntligen tillbaka som författare.

KARIN ALFREDSSON har varit verksam som journalist i drygt 40 år och är författare till femton böcker. Hennes 80 grader från Varmvattnet (2006) belönades med Svenska deckarakademins debutantpris. Karin Alfredsson arbetar för att belysa och förändra flickors och kvinnors villkor världen över.

Sagt om Alfredssons författarskap:

"Trovärdigt om förtryck, våld och okuvligt systerskap! Skrämmande och skickligt berättas hur tumskruvarna obönhörligt dras åt i destruktiva relationer." Årets bok-juryn

"En mycket välskriven roman som varvar de två kvinnornas berättelser om umgänget med de båda hycklande, förtryckande och alltmer motbjudande männen." DAST Magazin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skrik tyst så inte grannarna hör
  2. +
  3. Vajlett och Rut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vajlett och Rut av Karin Alfredsson (cd-bok).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skrik tyst så inte grannarna hör. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Började bra, velade bort sig och fick abrupt slut
    Åke, 17 december 2019

    Faktiskt besviken på boken som började bra, men sedan velade bort sig på slutet och fick ett väldigt abrupt slut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Alfredsson