Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 1)
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2018-06-11
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc
ISBN
9789176295601

Den sista vilan

(40 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-06-11
79
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
ÖVER 500 000 SÅLDA BÖCKER I SVERIGE!

Vem stryper och stympar prostituerade kvinnor?

Flera tecken tyder på att Fatima Wallinder och hennes kollegor vid Göteborgspolisen har med en satanistsekt att göra. När Fatima och hennes spaningsgrupp nystar i fallet hittar de inte bara kopplingar till satanism utan också till något betydligt värre.

Samtidigt sörjer Fatima sin vän fängelseprästen Johannes Brobeck som hastigt har avlidit. Kan hans dödsfall ha kopplingar till mordutredningen?

Polisen jagar en eller flera gärningsmän, skoningslösa i sin ondska, som anser att vissa människor inte förtjänar att leva. En av dessa är Fatima själv ...

I Den sista vilan återvänder Ahlstedts efterlängtade karaktär Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen.

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den sista vilan
 2. +
 3. Fruktans hus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fruktans hus av Mats Ahlstedt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den sista vilan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klyschor
  Maria T, 1 december 2018

  Alltså, nej, jag hade stor förhoppning på denna bok då en bekant sagt den var så bra och kunde inte slita sig från den. För mig blev det nästan från första stund en sån bok som bygger upp nåt (vad?) och som sen inte kan hålla löftena utan blir till en kliché av allt som "ska" vara spännande. Förutsägbart slut en bra bit innan slutet, och att minnas boken i efterhand är ungefär som att titta på ett avsnitt av Miami Vice och försöka minnas det efter två dagar. Ägna tid åt annan bok, eller nåt helt annat.

 2. Ahlstedt fortsätter att leverera
  Carolina , 14 augusti 2018

  En riktig bladvändare som man gärna sträckläser. Bra intrig och bra persongalleri. Bra dialog och fint flyt i texten, vilekt inte kan sägas om alla deckare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt