Slutspel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (364.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 5)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-03-01
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176295755

Slutspel Ljudbok

(44 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Will Robie är den amerikanska regeringens skarpaste lönnmördare. När han återvänder till USA från ett uppdrag utomlands upptäcker han att hans chef, som går under kodnamnet Blå, är försvunnen. Sista spåret av Blå finns i en avlägsen del av Colorado, och efter det har ingen varken sett eller hört från honom. Will Robie fruktar det värsta. Will Robie och hans kompanjon Jessica Reel åker till Grand i Colorado för att ta reda på vad som har hänt, och de hamnar i en småstad där våldet bubblar under ytan. De möter starkt motstånd på bortaplan och inser att det finns en risk att de inte kommer lyckas ta sig därifrån - varken med eller utan Blå.

Slutspel är den femte fristående delen om Baldaccis stenhårde, men också sympatiske, hjälte Will Robie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Slutspel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ganska bra.
  Backman, 12 juli 2018

  Kanske saknade lite av den nerv som förknippas med Baldacci, men ändock ett habilt hantverk. Börjar mycket lovande, men sen vacklar intrigen lite. Finner mig irriterad ibland på vissa i persongalleriet......

 2. Sträckläsning!
  Kim M. Kimselius, 25 mars 2018

  Det har blivit många ljudböcker den här veckan eftersom jag har kört en hel del på väg till och från föreläsningar. Det har varit David Baldacci som fått förmånen att prata på i öronen medan mil läggs till mil. Lätt att bara trycka vidare till NÄSTA när en bok är slut. Igår tipsade jag om Den skyldige av samma författare.

  Slutspel är också en bok som gör att man lär känna huvudpersonen Will Robie mer, samt personerna i hans omgivning. Det är en annorlunda och olidligt spännande bok. ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci