Mordet på Ragnhildsholmen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sören Högström och Fatima Wallinder (del 4)
Utgivningsdatum
2018-02-07
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176296318
Mordet på Ragnhildsholmen (e-bok)

Mordet på Ragnhildsholmen E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-07

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Några ungdomar åker ut till Ragnhildsholmen för att fira studenten, men festen får ett abrupt slut när de finner en mördad man ute vid den gamla borgruinen. Vem är han? Och varför har han grävts ner ute på holmen? Under polisens förhör med de boende i området berättar en äldre kvinna att hon har hört ett skott mitt i natten några veckor tidigare. Senare samma dag hittas kvinnan och hennes man döda i vad polisen rubricerar som ett dubbelt självmord. Men det gamla parets dotter Åsa vägrar tro att hennes föräldrar tagit sina egna liv, och när hon städar ur sitt föräldrahem hittar hon en bunt oöppnade brev på vinden, brev som för henne tillbaka i tiden och väcker minnen som hon helst hade velat glömma för alltid. Medan kommissarie Sören Högström fokuserar på mordutredningen och följer spår som pekar mot gängkriminalitet och droghandel, har hans kollega Fatima Wallinder svårt att släppa tankarna på Åsa. Mannen på Ragnhildsholmen, dubbelsjälvmordet och breven på vinden Fatima har känslan av att allt hänger ihop.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordet på Ragnhildsholmen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Enkelt och alltid med i mobilen med denna app.
    Anette, 2 november 2020

    Handlingen börjar direkt det var spännande från början till slut. Har några böcker hemma och kommer att köpa de jag inte har av denna författare och genom denna sida.
    Kanon att jag hittade den. Topp!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt