Dockmakarens dotter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sören Högström och Fatima Wallinder (del 6)
Utgivningsdatum
2018-02-07
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176296332
Dockmakarens dotter (e-bok)

Dockmakarens dotter E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-07

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kim-Ly är soldat i sitt eget krig. Hennes mamma Mai utsattes för sexuella övergrepp av tre svenska poliser under 70-talet, nu är hon döende i cancer. Kim-Ly är fast besluten att hämnas henne. Två av poliserna som begått övergreppen dör, den tredje skadas svårt. Men är det verkligen Kim-Ly som ligger bakom? Fängelseprästen Johannes Brobeck bestämmer sig för att hjälpa Kim-Ly oavsett om hon är skyldig eller inte, vilket får oanade konsekvenser för hans eget liv. Fatima Wallinder, ny chef för länskriminalens spaningsrotel, har fått ett svårt fall på sitt bord. Hon upptäcker att offren har stora summor pengar på sina konton, och att alla var politiska motståndare till Vietnam--rörelsen på 70-talet, dessutom ganska brutala sådana. Den komplicerade utredningen underlättas inte av att Fatimas kollegor har stora problem med att en ung kvinna med somalisk bakgrund blivit deras chef.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dockmakarens dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra spännande bok.
    Anette, 11 december 2020

    Är nu inne på bok 5 av Mats Ahlstedt. Denna bok som alla andra är spännande från sidan 1 till sista sidan. Händer saker hela tiden så det är svårt att sluta läsa

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt