Tiggarens hand (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Jonny Lilja & Eva Ström (del 3)
Inläsare
Christian Fex
Utgivningsdatum
2018-09-21
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
122 x 138 x 4 mm
Vikt
35 g
SAB
Hc
ISBN
9789176297384

Tiggarens hand

Mp3-skiva,  Svenska, 2018-09-21

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kasta för fan, Amir!

Orden ekar i huvudet. Han gjorde det, han kastade bensinbomben. Men han känner sig varken befriad eller stolt. Och någon är efter honom nu, han vet det.

Sensommaren är het och var och varannan natt har det bränts bilar i Malmö. I natt var det någon som dog, blev ihjälbränd. Jonny Lilja och Eva Ström har en fruktlös uppgift framför sig: att få folk i Rosengård att prata. Ingen vågar tjalla för snuten.

När fler personer mördas runt om i Malmö blir polisen alltmer pressad. Med hjälp av sina kontakter i den undre världen lyckas Jonny snart skönja ett mönster bortom gängskjutningar och knarkkriminalitet. Det är med livet som insats som Jonny försöker utkristallisera sanningen - och nu är plötsligt hans liv mer värt än på mycket, mycket länge

Olle Lönnaeus Malmö är brännande aktuellt. Tiggarens hand är den tredje fristående delen i serien om mordutredaren och den före detta spelmissbrukaren Jonny Lilja och hans kollega Eva Ström.

Olle Lönnaeus debuterade som författare 2009 med Det som ska sonas, med vilken han vann Svenska Deckarakademins debutantpris. Året därpå mottog han Studieförbundet Vuxenskolans författarpris. Hans böcker är översatta till nio språk och utgivna i tio länder. För sin journalistik har han tre gånger mottagit Grävande journalisters guldspade.

Sagt om Tiggarens hand:

"Hur kan Olle Lönnaeus vara så otäckt aktuell?

Lotta Olsson, DN

Hans nya polisroman 'Tiggarens hand' är en av de bäst skrivna svenska noir-deckare jag läst.

Bengt Eriksson, Smålandsposten

Olle Lönnaeus har genom polisthrillerserien om Jonny Lilja gjort sig känd som dagens främste Malmöskildrare på den svenska deckarscenen.

Kerstin Bergman, Sydsvenskan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olle Lönnaeus