Stieg Larssons arkiv : nyckeln till Palmemordet (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Wallström
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
130 x 140 x 5 mm
Vikt
40 g
SAB
Oepb-c
ISBN
9789176297827

Stieg Larssons arkiv : nyckeln till Palmemordet

Mp3-skiva,  Svenska, 2018-11-07
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I Stieg Larssons spår på lösningen på Palmemordet.

Tio år efter Millenium-författaren Stieg Larssons död öppnas hans arkiv för första gången. I tjugo flyttkartonger upptäcker journalisten och författaren Jan Stocklassa Stieg Larssons kartläggning av 1980-talets högerextremism och ett tidigare okänt projekt: en omfattande research av mordet på Olof Palme.

I dokument, brev, artiklar och fotografier finns nya ledtråder. Vi möten med utländska agenter och svenska mellanhänder leder spåren fram till det som varit omöjligt sedan skottet på Sveavägen för över tre decennier sidan - en sannolik lösning på Palmemordet. tack vare Stieg Larssons dokumentation kommer Jan Stocklassa en ny möjlig gärningsman på spåren, en misstänkt mördare som glidit polisen ur händerna...

"Vissa människor liknar det vid ett virus. Om du börjar läsa om Palmemordet är det svårt att sluta. Det hände Stieg och det hände mig. Stieg ägnade fallet arton år. Jag har ägnat det sex år och ett par tusen timmars research. Inte undra på att polisutredningen är världens mest omfattande. Till och med större än den om mordet på John F. Kennedy." Jan Stocklassa

JAN STOCKLASSA är frilansande journalist och författare. Hans artikelserie om Stieg Larssons arkiv i Svenska Dag- bladet 2014 spreds över hela världen inom 24 timmar. Arkivfyndet ledde till den uppmärksammade filmen om Stieg Larsson, Mannen som lekte med elden (2018). Stieg Larssons arkiv är Jan Stocklassas andra bok och resultatet av totalt åtta års research.

"Teorin i den här boken är den mest trovärdiga." Patrik Lundberg, Expressen

"Ett imponerande massivt grundarbete leder vägen framåt mot en möjlig gärningsman och en lösning på Palmemordet." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stieg Larssons arkiv : nyckeln till Palmemordet
  2. +
  3. Mannen i skogen : en biografi över Vilhelm Moberg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen i skogen : en biografi över Vilhelm Moberg av Jens Liljestrand (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Stocklassa