Vajlett och Rut (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (212.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vajlett och Rut (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-08-30
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299111

Vajlett och Rut Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-30

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Vi har försökt med fri uppfostran. Försökt med sådant som jag har hört att fröken tror på."

Det är sant. Vajlett tror inte på aga. Hon vet att det finns föräldrar som tycker att ungarnas nya skolfröken är alltför slapphänt och inte gudfruktig nog. Men hon står på sig.

Hon är inte den enda det pratas om. Bytelegrafen går även om andra. Till exempel om den nya postfröken och hennes kortklippta hår. När Vajlett hör vad barnens mödrar sagt om postfröken är hon tacksam att hon stått emot frestelsen att själv ta fram saxen.

Ändå har de inte hört allt. Ingen mer än Vajlett och Rut har en aning om känslorna som växer så starkt mellan dem, Gud förbjude...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vajlett och Rut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin skildring
    Ann-Kristine (Helsingborg), 11 november 2020

    Karin Alfredsson levererar som vanligt - i denna bok med en fin skildring om kvinnors och barns liv i början av femtiotalet. Bra språk och mycket fint inläst av Maria Lyckow som med en vuxen röst relaterar till berättelsen innehåll. Fantastiskt skönt att slippa en "flickröst" med läspande som hade förstört hela upplevelsen. Tyvärr blir man påmind om en av våra värsta "farsoter" någonsin - både förr och nu - religionsförtrycket!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Alfredsson