Ingenmansland (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
John Puller Army Special Agent (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-11-23
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
No Man's Land
Dimensioner
130 x 138 x 3 mm
Vikt
39 g
SAB
Hce
ISBN
9789176299944

Ingenmansland

(2 röster)
Mp3-skiva,  Svenska, 2018-11-23

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Krigshjälten John Puller hör till den amerikanska arméns skickligaste brottsutredare. När Puller bara var ett litet barn försvann hans mor, Jackie, spårlöst från militärbasen Fort Monroe där familjen hade sitt hem. Puller fick aldrig veta vad som hände med henne.

Tre decennier senare dyker plötsligt militärens brotts utredare upp på det sjukhus där John Pullers demenssjuke far, en tidigare trestjärnig general, får vård. Med sig har de ett brev från en gammal vän till Jackie som anklagar John Puller senior för mord på sin hustru.

John Puller och Veronica Knox, som arbetar för den amerikanska underrättelsetjänsten, tar sig an fallet för att ta reda på vad som egentligen hände den där ödesdigra natten på Fort Monroe. Det visar sig vara värre än någon kunnat ana. John Puller är fast besluten att ta reda på sanningen. Ingenting ska få stoppa honom.

Ingenmansland en välskriven thriller med högt tempo och oväntade vändningar är den fjärde delen i Baldaccis serie om amerikanska arméns kriminalpolis John Puller.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

Om Baldaccis tidigare böcker:

"Boken har ett otroligt sug, den är väldigt välskriven och har en historia som är extremt trovärdig. Så nära en femma man kan komma." Magnus Utvik, Gomorron Sverige

"Vändningar och överraskningar kommer i jämn ström. En bra bladvändare!" DAST Magazine om Landsförrädaren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Baldacci